Els dinars dels dies 29, 30 i 31 d'octubre

Els dinars dels dies 29, 30 i 31 no estan inclosos, però hem pensat que per facilitar les visites i conèixer millor el país, us proposem tres albergs de cases de pagès.... uns petits restaurants dins de les pròpies explotacions agrícoles que, a França, tenen molta fama de menjar bé. Hem escollit menus tradicionals del Perigord.

Els tres dinars, costen en total 74 €, i es paguen a l'inici del viatge. Inclouen com a mínim primer i segon plat, postres, cafes, aigües i vins.

Els llocs triats son: Le Table de Chaffour La Ferme de la Faye
Le Marmiton

Cal indicar per correu (naturamaresme@gmail.com) o bé per whatsupp al 629040295 si no es vol reservar els dinars. Aleshores es podrà dinar (comprant alguna cosa o en un restaurant) en un dels municipis propers a la granja. Si algu vol fer algun canvi del menu, em podem parlar.

 
La Table de Chaffour   Ferme de la Faye   Le Marmiton 
Saint Genies   Brantome   Marsalès 
Vin de noix   Aperitiu   Aperitiu 
Plat del pais: Foie i Rilletes amb copeta de vi blanc dolç   Sopa de pagès   Tourain 
 Civet de Canard   Plat de Granja: Pernil d'ànec, rilletes de canard, paté de campanya   Terrine Campagne Amanida
 Patates salardeses   Magret de Canard amb melmelada de ceba   Confit de canard 
 Pastisseria de la casa   Formatges de les seves granges amb amanida a l'oli de nous   Patates salardeses
 Cafè   Postres de la casa   Postres de la casa 
 Vins i aigües   Cafè   Vins i aigües 
   Vi de Bergerac i aigües   

Comentaris