Els dinars dels dies 29, 30 i 31 no estan inclosos, però hem pensat que per facilitar les visites i conèixer millor el país, us proposem tres albergs de cases de pagès.... uns petits restaurants dins de les pròpies explotacions agrícoles que, a França, tenen molta fama de menjar bé. Hem escollit menus tradicionals del Perigord.
Els tres dinars, costen en total 74 €, i es paguen a l'inici del viatge. Inclouen com a mínim primer i segon plat, postres, cafes, aigües i vins.
Els llocs triats son: Le Table de Chaffour La Ferme de la Faye
Le Marmiton
Cal indicar per correu (naturamaresme@gmail.com) o bé per whatsupp al 629040295 si no es vol reservar els dinars. Aleshores es podrà dinar (comprant alguna cosa o en un restaurant) en un dels municipis propers a la granja. Si algu vol fer algun canvi del menu, em podem parlar.
Els tres dinars, costen en total 74 €, i es paguen a l'inici del viatge. Inclouen com a mínim primer i segon plat, postres, cafes, aigües i vins.
Els llocs triats son: Le Table de Chaffour La Ferme de la Faye
Le Marmiton
Cal indicar per correu (naturamaresme@gmail.com) o bé per whatsupp al 629040295 si no es vol reservar els dinars. Aleshores es podrà dinar (comprant alguna cosa o en un restaurant) en un dels municipis propers a la granja. Si algu vol fer algun canvi del menu, em podem parlar.
La Table de Chaffour | Ferme de la Faye | Le Marmiton |
Saint Genies | Brantome | Marsalès |
Vin de noix | Aperitiu | Aperitiu |
Plat del pais: Foie i Rilletes amb copeta de vi blanc dolç | Sopa de pagès | Tourain |
Civet de Canard | Plat de Granja: Pernil d'ànec, rilletes de canard, paté de campanya | Terrine Campagne Amanida |
Patates salardeses | Magret de Canard amb melmelada de ceba | Confit de canard |
Pastisseria de la casa | Formatges de les seves granges amb amanida a l'oli de nous | Patates salardeses |
Cafè | Postres de la casa | Postres de la casa |
Vins i aigües | Cafè | Vins i aigües |
Vi de Bergerac i aigües |
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada